L’Apartament Forcanada with Wifi ofereix balcó, jardí i internet WiFi gratuïta. L’apartament està situat en una zona ideal per esquiar i anar amb bicicleta, ia menys de 40 km del Col de Peyresourde. L’establiment ofereix aparcament privat i aparcament públic gratuït.

L’apartament disposa de 2 dormitoris, 2 banys, roba de llit i tovalloles. La TV de pantalla plana està equipada amb canals per cable. La zona de menjador compta amb una taula de menjador i cadires, mentre que la cuina inclou fogons i forn. El pati té vista sobre el jardí i té una taula i cadires. Les tovalloles es proporcionen per un suplement, però la roba de llit està inclosa en el preu.

L’Apartament Forcanada amb Wifi compta amb una terrassa i ofereix servei de lloguer de bicicletes; també disposa de guardaesquís.

El camp de golf de Luchon és a 26 km de l’Apartament Forcanada, mentre que el llac d’Oô és a 40 km. L’aeroport de Tarbes-Lourdes-Pyrénées és a 117 km; es pot organitzar un servei de transport a l’aeroport a petició.