L’Apartament Aneto és a Les Bordes i ofereix WiFi gratuïta, terrassa i vista sobre la muntanya. L’apartament també disposa d’aparcament privat, per la qual cosa és una opció excel·lent per als que visiten la zona per fer senderisme o esquí.

Aquest apartament compta amb tres dormitoris, dos banys, roba de llit i tovalloles. La cuina està totalment equipada i hi ha una TV de pantalla plana a la zona de menjador. A l’habitació principal hi ha un pati amb vista sobre el jardí. Les tovalloles i la roba de llit es proporcionen per un suplement.

L’apartament té un punt de venda de forfets, guardaesquís i un jardí. El punt de venda de forfets us estalviarà temps i diners en facilitar-vos la compra dels vostres bitllets de remuntador. Els guardaesquís faciliten el transport dels esquís del cotxe a les pistes i viceversa.

L’Apartament Aneto és a 41 km del Col de Peyresourde ia 26 km del camp de golf de Luchon. L’aeroport més proper és Tarbes-Lourdes-Pirineus, a 117 km. Podeu sol·licitar un servei d’enllaç amb l’aeroport per un suplement.